ACTIE'S

 
Omdat wij graag innoveren hebben we nog grote en kleine wensen waarin we uit de gewone inkomsten niet kunnen voorzien. Hiervoor houden wij bijzondere acties, die behalve kasvulling ook heel veel saamhorigheid en gezelligheid opleveren.
 
Bij ons kunt u altijd per doos a 15 pakjes heerlijke stroopwafels bestellen van Markus & Markus te Waddinxveen. Voor acties berekenen zij een "actie"inkoopprijs die een goede sponsoring van ons koor garandeert.

Jaarlijks collecteren wij voor het Anjerfonds in Zevenhuizen, waarbij een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks ten goede komt aan ons koor
 
Ook nemen wij deel aan het jaarlijkse Oogstfeest http://oogstfeestzevenhuizen.nl. Dit is in onze regio een bekend, veel bezocht evenement waar je kan kennismaken met technieken en gebruiken van vroeger, oude ambachten etc., en waaraan iedere plaatselijke vereniging zijn promo-steentje bijdraagt.
Bij de kraam van EL JAKIM koopt u creatieve producten van eigen hand, broodjes gezond, koffie-cake enz, gratis zijn de gezelligheid in onze strobalencorner en onze koorpromotie! 


cel_leeg.pngcel_leeg.pngcel_leeg.png
Date / Time
 
Eljakim
Luister eens:


 
LEDEN

 
logo_index.png